7 juni Kick off för yrkesutbildningens år i Göteborg
Välkommen på en kostnadsfri kick-off som arrangeras av Euroskills och GR-Utbildning. Inspireras av personer som arbetar med kompetensförsörjning, yrkestävlingar och ungas arbetsmarknad och få tips om hur er verksamhet kan dra nytta av evenemang som EuroSkills och Gymnasiedagarna.  Läs mer i bifogad fil!


PROGRAM - 7 JUNI I LISEBERGSHALLEN

8.15 Kaffe och smörgås

9.00 Välkommen! 


Hur kan vi arbeta med yrkesutbildningens år? - Vad är EuroSkills och hur kan jag använda det i mitt arbete? - Sveriges yrkeslandslag delar med sig av sin resa fram till mästerskapet. - Info om lärarhandledningen för EuroSkills, framtagen av GR Utbildning och Skolverket. - GR Utbildning presenterar ett smörgåsbord av olika mötesplatser och aktiviteter.


Arbetsmarknad och Framtid - Amelie von Zweigbergk, verksamhetsansvarig Kompetensförsörjning, Teknikföretagen. - Framtidsprognos från Arbetsförmedlingen. - Representanter från näringslivet delar med sig av tankar om framtid och mål. - Liseberg - en av Sveriges största arbetsgivare för unga.  


Tid:   7 juni 9:00-11:00 

Plats:  Lisebergshallen 


Målgrupp: Skolpersonal (lärare, studie- & yrkesvägledare, utvecklingsledare & rektorer) på grundskola,   gymnasieskola och vuxenutbildningen, arbetsförmedlare, handläggare, HR-personal och   hållbarhetspersonal samt EuroSkills partners och intressenter. 


Bokning: Senast den 4  maj via den här länken.

Kontakt:  För frågor om innehåll: Lena Sjöstrand, 070-761 52 12, lena.sjostrand@goteborg.com  

För frågor om anmälan: Anny Rousing Andersson, anny.rousing.andersson@GRkom.se