Registrera dig
Här kan du registrera dig för att logga in på hemsidan och komma åt den dolda informationen som enbart är till för våra medlemmar. 

För att registrera dig måste du arbeta i någon av våra medlemsskolor eller medlemskommuner. (Vill din skola eller kommun ansöka om medlemsskap gör ni det via länken här)

Om din yrkeskategori inte finns som val - välj den som ligger närmast. (Vi vill veta detta för att kunna rikta information om tex utbildning till rätt personer - förskolepersonal - skolpersonal etc.) 

Hitta din kommun & skola/förskola: Välj din kommun under fliken "kommun". Du får du sedan upp, under fliken "skola", samtliga skolor & förskolor i just din kommun.

Skola med eget medlemskap: Arbetar du på en skola som har eget medlemsskap, behöver du inte ange kommun, utan välj din skola direkt under "skola". 

Hittar du inte din förskola eller skola i menyn nedan - var vänlig och maila info@framtidsfron.se (länk till mail).

Fyll i formuläret nedan. Då du klickat på ok får du inom kort ett lösenord skickat till dig via mail. Lösenordet innehåller både versaler och gemener, och det är viktigt att det skrivs exakt på det sättet då du loggar in.

Logga sedan in via denna länk (eller via fliken "Logga in" högst upp till höger på sidan.)
captcha